Stoel­massage

Bij deze massagevorm kunt u uw kleding aanhouden

Een stoelmassage wordt gegeven op een speciale, ergonomische stoel. Tijdens de massage wordt er druk uitgeoefend met de ellebogen, handen, handpalmen en vingers op hoofd, nek, rug, schouders, armen en handen. Door stress en/of bijvoorbeeld een slechte werkhouding ontstaan er allerlei blokkades die kunnen leiden tot lichamelijke klachten zoals stijve en pijnlijke spieren. Het lichaam komt door de massage weer goed in balans. Stoelmassage is effectief en werkt preventief en ontspannend. Het vermindert onder andere stress en vermoeidheid.

Wanneer is stoelmassage goed voor jou?

Voor mensen die tijdens het werk vele uren in dezelfde houding doorbrengen is dit een ideale massage. En daarnaast vindt u het misschien juist prettig om uw kleding aan te houden. Dikkere kleding zoals colberts en dikke truien kunt u wel beter uittrekken. Er komt bij deze behandelvorm trouwens geen olie aan te pas.

Stoelmassage kan ook toegepast worden op de werkplek zelf!

Wist je dat dit uiteindelijk jouw bedrijf veel zal opleveren? Preventief wordt er op een aangename manier aan gezondheidsverbetering gewerkt. Op termijn zal het bedrijfskosten besparen, werknemers zitten beter in hun vel en zijn dus ook minder vaak ziek. In de meeste gevallen is het ook nog eens fiscaal aftrekbaar!


Tarieven

20 minuten 22 euro (p.p. op locatie bij 8 of meer personen)
30 minuten 30 euro (p.p. op locatie bij 6 of meer personen)

Genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw