Nieuwe locatie in Bunschoten!Uit de Drukte is verhuisd naar Bunschoten! Vanaf 31 mei is de massagepraktijk open op deze nieuwe locatie. Helaas zullen we moeten stoppen met het gastenverblijf.


Je zal je misschien afvragen waarom we de prachtige locatie in Hoevelaken gaan verlaten. Graag vertellen we je er wat meer over ;-) Twee jaar geleden verhuisden we van Putten naar Hoevelaken. Een prachtige plek waar we meteen onze droom voor een Wellness Klooster konden uitwerken. We huurden deze woning via een klant van de massagepraktijk. De huurperiode was voor ten minste twee jaar. Het was nog onduidelijk of we er langer konden blijven. Een paar maanden geleden kregen we te horen dat het huurcontract niet verlengd kon worden. Er gaat in dit gebied een woonwijk komen. Natuurlijk was het in eerste instantie een teleurstelling. Op deze plek hebben namelijk zoveel mensen rust kunnen vinden... We moesten ons er bij neerleggen en we kregen er allebei snel rust over. Als jong gezin kregen we een sterke behoefte aan meer vastigheid, stabiliteit en meer slaapkamers... Wij zijn daarom gaan kijken of we een huis konden kopen, en dat bleek te kunnen! We hebben ons uitgestrekt naar een plek waar we ook het Wellness Klooster konden voortzetten maar er kwam niks op ons pad. Daarentegen kreeg Sander wel steeds meer inspiratie om iets dat al heel lang in zijn hoofd zat uit te werken. We doen er nog een beetje geheimzinnig over en dat komt omdat het nog in ontwikkeling is. Maar het heeft natuurlijk wel iets te maken met rust, identiteit, Bijbelse wijsheden en je grote "Waarom" oftewel je "Why"... Blijf ons volgen want dit gaat tof worden! 

Bunschoten? Kom je daar wel tussen?
Op een bijzondere manier kwam er een huis voorbij in Bunschoten, in een hele leuke straat met genoeg parkeergelegenheid. Een knus huis met een aparte tuinkamer op een los perceel. Met eigen opgang, klein keukenblokje en toilet, perfect voor de massagepraktijk dus! Zo kan Mateo lekker met zijn blokken gooien zonder dat mijn klanten daar last van hebben :-) En we kunnen er zo intrekken, alles is heel netjes onderhouden. Maar natuurlijk gaan we de praktijkruimte een echte Uit de Drukte touch geven en omtoveren tot een oase van rust... Daar kijk ik naar uit! En de vraag: Bunschoten... kom je daar wel tussen... daar maken we ons niet meer druk om. De Bunschoten-Spakenburgers die we kennen zijn meer dan toegankelijk dus wij voelen ons heel erg welkom.

Extra reistijd?
Voor heel veel van mijn klanten zal de reistijd naar Bunschoten gelukkig niet veel langer zijn. Vanaf de snelweg maakt het namelijk niet veel uit of je nou naar Hoevelaken rijdt of naar Bunschoten. En via Nijkerk kan je ook heel fijn binnendoor rijden.

Ik hoop je graag een keer te ontvangen voor een massage in het oooh zooooo sfeervolle Bunschoten ;-) En loop jij al een tijdje rond met de vraag: wat is mijn "Why"? Waar zeg ik ja tegen in dit leven en wat kan ik beter aan me voorbij laten gaan? Sander kan een Why sessie met je doen die je helpt om beter richting te geven aan je leven.

Voor wie nieuwsgierig is naar onze nieuwe locatie; hierbij de link

https://www.funda.nl/koop/verkocht/bunschoten-spakenburg/huis-87718487-dorpsstraat-47/