Sabrina & Sander

Graag vertellen we iets over onszelf en we hopen jou in de toekomst ook te leren kennen. Mijn man Sander en ik willen een plek bieden waar je rust en inspiratie kan vinden. Uit de drukte is daarvoor de beste plek want in de drukte ontstaat er niet zo veel! Uit de Drukte is in 2014 begonnen als massagepraktijk voor vrouwen en door onze verhuizing naar Hoevelaken in 2019 kwam onze droom uit. Onze droom was om in een boerderij te wonen waar we gasten konden ontvangen die echt even een paar dagen tot rust wilden of moesten komen. Deze droom is werkelijkheid geworden en Uit de Drukte is nu uitgebreid met een gastenverblijf voor 1 of 2 personen. Wij noemen het ons Wellness Klooster omdat je hier de rust kunt vinden die je ook in een klooster zou zoeken, maar dan wel met een tikkeltje luxe van de wellness ;-)

Sabrina Bon - van Bavel
Omdat ik graag dicht bij mensen sta, heb ik in 2005 besloten om naast mijn kantoorbaan een opleiding sportmassage bij het NGS te volgen. Wat is dat een goede keuze geweest! Stapje voor stapje is het gelukt om als zzp'er de overstap te maken van de kantoorwereld naar de massagewereld. Het paste veel beter bij me om met m'n handen en met mensen te werken.  Inmiddels heb ik me kunnen specialiseren met onder andere ontspanningsmassage, stoelmassage, zwangerschaps-massage, hamam-massage, hoofdpijnmassage, hotstone-massage en cupping therapie. Ik vind het belangrijk om de kwaliteit van de zorg te kunnen garanderen. Daarom volg ik nieuwe ontwikkelingen en blijf ik mijn kennis uitbreiden.   

Hier nog enkele steekwoorden over mij…
Levensgenieter, Christen, met beide benen op de grond, nuchter, sociaal, sportief, landleven, enthousiast, begaan, open, lekker eten, puur, psychologie, schilderen, creatief en verslaafd aan pure chocolade.


Sander Bon
Sander kijkt altijd ver vooruit. In de verte schijnt hij dingen te zien, die niemand ziet. En toch zit hij er maar zelden naast. Lekker out-of-the-box en altijd een vat vol ideeën. Sander is een diepe denker die een goed gesprek niet uit de weg gaat. Daarnaast heeft hij een groot hart voor mensen.

Enkele steekwoorden over Sander....
Boekenwurm, onderzoeker, psychologie, schrijver, dyslect, helper, visionair, creatief, passie voor de natuur en de schepping, begaan, open, zeer gedreven om iemand een stap verder te brengen in zijn leven.