Contact

Massagepraktijk 'Uit de Drukte'
Schremmersteeg 3
3882 SE Putten

Sabrina van Bavel
(06) 15 499 121

Facebook / LinkedIn

 

Mijn massagepraktijk

Mijn praktijk is gelegen in het buitengebied tussen Nijkerk en Putten. Vanuit Nijkerk net voorbij restaurant De Salentein en op loopafstand (15 minuten) van Hotel Ambt van Nijkerk. Het is een prachtige locatie boven Slendersalon Slender You met een grandioos uitzicht over de weilanden. Je stapt hier echt even in de rust. Dit is een plek waar je je snel vertrouwd zal voelen!

 

Routebeschrijving

Vanaf de A28 kan je afslag Nijkerk nemen. U rijdt alsmaar rechtdoor langs het Ambt van Nijkerk / Hart van Holland. Bij de rotonde gaat u richting Putten (N798). Na Restaurant De Salentein door de bocht kan je na ongeveer 200 meter linksaf slaan naar de Schremmersteeg. Je arriveert bij het eerste landhuis aan de linkerkant en daar kan je je auto parkeren op de parkeerplaats.

Vanaf centrum Putten neem je de N798 richting Nijkerk. Na diverse rotondes zie je aan de linkerkant Dutch Golf Putten. Na deze golfbaan neem je de tweede weg rechts, naar de Schremmersteeg. Je arriveert bij het eerste landhuis aan de linker kant en daar kan je je auto parkeren op de parkeerplaats.

Voor een routebeschrijving met behulp van Google Maps klik hier.