Contact

Fijn voor jou om te weten:
Normaal gesproken proberen we binnen 24 uur te reageren op jouw bericht maar... vanaf vrijdagavond vieren wij het weekend! Als je ons in het weekend een e-mail of appje stuurt, kan je op maandag een reactie van ons verwachten.

Uit de Drukte
Middelaarseweg 5 
3871 KR Hoevelaken

Sabrina Bon - van Bavel (voor massages)
06 15 499 121

Sander Bon (voor het gastenverblijf)
06 15071784

Facebook / LinkedIn / Instagram

Hoe je Uit de Drukte - Hoevelaken bereikt:

Uit de Drukte is gelegen in het buitengebied van Hoevelaken dicht bij Amersfoort. Als je de Middelaarseweg op rijdt, krijg je direct dat uit-de-drukte-gevoel. Vanuit de massagepraktijk heb je een prachtig uitzicht over de boomgaard. Je stapt hier echt even in de rust en als de tijd rijp is, neem dan gerust een lekker appeltje mee ;-) Dit is een plek waar je kan genieten. Je zal je snel vertrouwd voelen.

 

Routebeschrijving

Met een routeplanner die up to date is kan er niet zoveel misgaan. Met een routeplanner die niet up to date is, kan er wel wat misgaan, omdat er een afslag op de snelweg is aangepast.

A1 vanaf Amsterdam: pak een stukje A28 mee richting Utrecht en neem dan direct afslag 8 Amersfoort. Volg dan de borden Hoevelaken en alles komt goed.
A1 vanaf Apeldoorn: gewoon lekker afslag Hoevelaken pakken (afslag 14 Hoevelaken), of pak een afslag eerder, de toeristische route via Terschuur (afslag 15 Barneveld).

A 28 vanaf Utrecht: pak een stukje A1 mee richting Apeldoorn en neem direct afslag Hoevelaken.
A 28 vanaf Zwolle: neem afslag 8A Nijkerk Noord / Vathorst, ga op de rotonde recht door en volg daarna de borden Hoevelaken.

LET OP: op de Middelaarseweg lopen de huisnummers een beetje door elkaar. Vanaf richting Hoevelaken ligt Uit de Drukte links van de weg. Kom je vanuit de richting Terschuur, kijk dan vooral naar rechts!

Voor een routebeschrijving met behulp van Google Maps klik hier.