Essentiële olie

In mijn massagepraktijk gebruik ik de essentiële oliën van dōTERRA. Ik heb ontdekt dat ze niet alleen een mooie ondersteuning van de massage zijn, maar dat ze ook bijzondere gezondheidseffecten hebben. Daarnaast werken ze ook door op je emoties, waardoor je ze goed kunt gebruiken om rustiger, blijer, vol zelfvertrouwen te worden... en nog veel meer.

In de natuur vinden we prachtige stoffen die er voor kunnen zorgen dat we ons lekkerder voelen. Het mooie aan deze natuurlijke stoffen is dat er naast de werkzame stoffen ook nog heel veel andere bijzondere stofjes inzitten. Dit zorgt voor een superieur evenwicht dat alleen de natuur kan bieden. Hierdoor hebben essentiële oliën nauwelijks bijwerkingen. 

Essentiële oliën geven veel geur af. Geur heeft iets bijzonders; het zorgt voor een extra dimensie. Geuren zijn van grote invloed op emoties en beïnvloeden zelfs je hormonen. Lavendel kan het stresshormoon cortisol te verlagen. De geur van sinaasappel zorgt dat je lichaam serotonine aanmaakt waardoor je vrolijk wordt. En wierook bevat sesquiterpenen dat zuurstof aan de hersenen geeft. Je gaat er dus helder van denken!


Nieuwsgierig geworden?

Wil jij meer leren over essentiële olie? Laat het ons dan weten via email, telefoon of app!
/ 06 15 499 121

Je kunt op onze landingspagina van dōTERRA ook alvast wat video's bekijken of rondneuzen in de webshop. Deze vind je hier.


Prijzen in de webshop zijn excl. BTW en excl. korting, maar ik kan je vertellen hoe je 25% korting kan krijgen.