Essentiële olie

In mijn massagepraktijk gebruik ik de essentiële oliën van dōTERRA en ik heb ontdekt dat ze niet alleen een mooie ondersteuning van de massage zijn, maar dat ze ook bijzondere gezondheidseffecten hebben. Daarnaast werken ze ook door op je emoties, waardoor je ze goed kunt gebruiken om rustiger, blijer, vol zelfvertrouwen te worden... en nog veel meer.

De natuur heeft ons prachtige geneesmiddelen gegeven (het is ook niet voor niets dat medicijnen vaak worden gebaseerd op een werkzame stof uit de natuur) en waarom zouden we ze niet gebruiken? Het mooie aan geneesmiddelen rechtstreeks uit de natuur (zoals essentiële oliën) is dat er naast de werkzame stoffen er ook nog heel veel andere stoffen inzitten. Dit zorgt voor een superieur evenwicht dat alleen de natuur kan bieden, waardoor de essentiële oliën nauwelijks bijwerkingen hebben. 


Nieuwsgierig geworden?

Wil jij meer leren over essentiële olie? Geef je dan op voor een introductieavond. Daar ga je het ervaren, ruiken, voelen en proeven. Wie weet vinden we meteen een oplossing voor jouw gezondheidsuitdaging!

De introductieavonden vinden plaats op:

13 november 2019 om 19.45 uur

Meld je gerust aan en stuur me een email of bel of app naar:

(06) 15 499 121

Zit er geen geschikte datum voor je bij? We kunnen in overleg ook een andere datum plannen.

Je kunt op onze landingspagina van Doterra ook alvast wat video's bekijken of rondneuzen in de webshop. Deze vind je hier.

Prijzen in de webshop zijn excl. BTW en excl. korting, maar ik kan je vertellen hoe je 25% korting kan krijgen. 

Reukwerk

Essentiële oliën geven veel geur af. Geur heeft iets bijzonders; het zorgt voor een extra dimensie. Geuren zijn van grote invloed op emoties en beïnvloeden zelfs je hormonen. Lavendel helpt het stresshormoon cortisol te verlagen. De geur van sinaasappel zorgt dat je lichaam serotonine aanmaakt waardoor je vrolijk wordt. En wierook bevat sesquiterpenen wat zuurstof aan de hersenen geeft. Je gaat er dus helder van denken!

Op de site van reukwerk lees je dat ik geuren kan verspreiden op diverse locaties en bij bijeenkomsten en evenementen.