Sabrina

Hallo! Ik ben Sabrina Bon - van Bavel. Graag vertel ik iets over mezelf en ik hoop jou in de toekomst ook te leren kennen.

Sabrina Bon - van Bavel
Omdat ik graag dicht bij mensen sta, heb ik in 2005 besloten om naast mijn kantoorbaan een opleiding sportmassage bij het NGS (Nederlands Genootschap Sportmassage) te volgen. Wat is dat een goede keuze geweest! Stapje voor stapje is het gelukt om als zzp'er de overstap te maken van de kantoorwereld naar de massagewereld. Het past veel beter bij me om met m'n handen en met mensen te werken.  Inmiddels heb ik me kunnen specialiseren in onder andere kindermassage, ontspanningsmassage, stoelmassage, zwangerschapsmassage, hoofdpijnmassage, hotstone massage en het toepassen van cups. Ik vind het belangrijk de kwaliteit van de zorg te kunnen garanderen. Daarom volg ik nieuwe ontwikkelingen en blijf ik mijn kennis uitbreiden.   

Hier nog enkele steekwoorden over mij…
Levensgenieter, christen, met beide benen op de grond, nuchter, sociaal, sportief, landleven, enthousiast, begaan, open, lekker eten, puur, psychologie, schilderen, creatief en verslaafd aan pure chocolade.

 

Sabrina is getrouwd met Sander. Hieronder lees je een stukje over hem, omdat hij bezig is om in het verlengde van 'Uit de Drukte' en het 'Wellness Klooster' een coachingsprogramma te ontwikkelen. Hier gaan jullie meer over horen! :-)

Sander Bon
Sander kijkt altijd ver vooruit. In de verte schijnt hij dingen te zien, die niemand ziet. En toch zit hij er maar zelden naast. Lekker out-of-the-box en altijd een vat vol ideeën. Sander is een diepe denker die een goed gesprek niet uit de weg gaat. Daarnaast heeft hij een groot hart voor mensen.

Enkele steekwoorden over Sander....
Boekenwurm, onderzoeker, psychologie, schrijver, dyslect, helper, visionair, creatief, passie voor de natuur en de schepping, begaan, open, zeer gedreven om iemand een stap verder te brengen in zijn leven.