Sabrina

Hallo! Ik ben Sabrina Bon - van Bavel. Graag vertel ik iets over mezelf en ik hoop jou in de toekomst ook te leren kennen.

Sabrina Bon - van Bavel
Omdat ik graag dicht bij mensen sta, heb ik in 2005 besloten om naast mijn kantoorbaan een opleiding sportmassage bij het NGS (Nederlands Genootschap Sportmassage) te volgen. Wat is dat een goede keuze geweest! Stapje voor stapje is het gelukt om als zzp'er de overstap te maken van de kantoorwereld naar de massagewereld. Het past veel beter bij me om met m'n handen en met mensen te werken.  Inmiddels heb ik me kunnen specialiseren in onder andere kindermassage, ontspanningsmassage, stoelmassage, zwangerschapsmassage, hoofdpijnmassage, hotstone massage en het toepassen van cups. Ik vind het belangrijk de kwaliteit van de zorg te kunnen garanderen. Daarom volg ik nieuwe ontwikkelingen en blijf ik mijn kennis uitbreiden.   

Massagestijl
Elke masseur heeft zo zijn eigen massagestijl. Ik heb sterke handen dus als het nodig is kan ik behoorlijk stevig masseren ;-) Mijn praktijk mag nooit verward worden met de praktijk van een een fysiotherapeut. Bij Uit de Drukte is het gezellig en lig je op een zachte massagetafel. In de winter is deze verwarmd. Heb je koude voeten, dan maak ik een warme kruik voor je klaar. Ik luister naar je wensen en zorg dat je je thuis voelt. Het is gezellig dat je er bent maar ik zie absoluut het belang in van stilte. Daarom kan het zo zijn dat ik je aanmoedig om in stilte van jouw moment te genieten!

Hier nog enkele steekwoorden over mij…
Levensgenieter, christen, met beide benen op de grond, nuchter, sociaal, sportief, landleven, enthousiast, begaan, open, lekker eten, puur, psychologie, schilderen, creatief en verslaafd aan pure chocolade.

Gezin
Ik ben getrouwd met Sander en samen hebben we een zoon (2020). We wonen sinds 2021 met veel plezier in Bunschoten Spakenburg.