Hoofdpijn­­massage

Twintig procent van de Nederlanders heeft minimaal één keer in de week last van hoofdpijn. Helaas zorgt hoofdpijn ervoor dat veel mensen niet meer optimaal kunnen functioneren in het dagelijks leven. 

Waarom hoofdpijnmassage?

Hoofdpijnmassage richt zich op het ontspannen en losmaken van schouders, nek en hoofd. Het biedt uitkomst bij migraine, spanningshoofdpijn en clusterhoofdpijn. Omdat hoofdpijnklachten veel invloed hebben op je functioneren, zullen we samen op zoek gaan naar mogelijke oorzaken. Het is belangrijk de klachten serieus te nemen. Dit betekent dat we aandacht besteden aan het creëren van een zo optimaal mogelijke houding, behandelen we vastzittende spieren en we kunnen kijken we of er in je voedingspatroon wat kan veranderen.

Resultaten van hoofdpijnmassage...

De hoofdpijn neemt af en wordt minder heftig, aanvallen van hoofdpijn komen minder vaak voor en de duur van de hoofdpijn wordt verkort.

Eén enkele hoofdpijnmassage kan al verlichting geven, maar als je optimaal resultaat wilt behalen en behouden, is hoofdpijnmassage met enige regelmaat van groot belang. De spieren van je schouders, nek en hoofd moeten namelijk soepel worden gehouden. Gemiddeld één keer per maand hoofdpijnmassage is daarom een goede voorzorgsmaatregel tegen hoofdpijn.  

 

Tarieven Hoofdpijnmassage:
45 minuten 47 euro
5 behandelingen van 45 minuten binnen 6 weken: 215 euro (i.p.v. 235 euro)
60 minuten 63 euro
5 behandelingen van 60 minuten binnen 6 weken: 285 euro (i.p.v. 315 euro)