Hoofdpijn­­massage

Twintig procent van de Nederlanders heeft minimaal één keer in de week last van hoofdpijn. Helaas zorgt hoofdpijn er voor dat veel mensen niet meer optimaal kunnen functioneren in het dagelijkse leven. 

Waarom Hoofdpijnmassage?

Hoofdpijnmassage richt zich op het ontspannen en losmaken van schouders, nek en hoofd. Het bied uitkomst bij migraine, spanningshoofdpijn en clusterhoofdpijn. Omdat hoofdpijnklachten veel invloed hebben op je functioneren, zullen we samen op zoek gaan naar mogelijke oorzaken. Het is belangrijk om de klachten serieus te nemen. Dit betekent dat we aandacht besteden aan het creëren van een zo optimaal mogelijke houding, behandelen we vastzittende spieren, brengen we medicijngebruik in kaart en indien nodig kijken we of we je voedingspatroon kunnen aanpassen.

Resultaten van Hoofdpijnmassage...

De hoofdpijn neemt af en wordt minder heftig, aanvallen van hoofdpijn komen minder vaak voor en de duur van de hoofdpijn wordt verkort.

Eén enkele hoofdpijnmassage kan al verlichting geven maar als je optimaal resultaat wilt behalen en behouden, dan is hoofdpijnmassage met enige regelmaat van groot belang. De spieren van je schouders, nek en hoofd moeten namelijk soepel worden gehouden. Gemiddeld één keer per maand hoofdpijnmassage is daarom een goede voorzorgsmaatregel tegen hoofdpijn.  

 

Tarieven:

30 minuten 30 euro
45 minuten 43 euro
5 behandelingen van 30 minuten binnen 6 weken: 120 euro (i.pv. 150 euro)

5 behandelingen van 45 minuten binnen 6 weken: 172 euro (i.p.v. 215 euro)

Genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw