Uit de Drukte

Weet je wel hoeveel je waard bent? We twijfelen vaak over onze waarde en of we wel goed genoeg zijn. Maar wij (Sabrina & Sander) geloven dat je zóveel waard bent dat het met geen mogelijkheid in geld uit te drukken is. Wij geloven ook dat je waarde NIET afhangt van wat je wel of niet doet of hoeveel je bezit of hoe populair je bent (hoeveel volgers je hebt). Je waarde staat vast voor áltijd. Je bent net zoveel waard toen je baby was, op dit moment en als je straks 85 bent. Wat voor ergs je in je leven ook gedaan hebt of gelaten hebt, doet daar niks aan af. Als je dit ten diepste gaat geloven, dan kom je écht tot rust, want dan hoef je niks meer te bewijzen of te bereiken. Dan ben je écht in het diepste van jezelf ‘Uit de drukte’. Er is dan geen drukte meer in je hoofd en je bent dan een haven van rust als het een drukte om je heen is. Als jij ergens binnenstapt, stapt er rust binnen. Dit willen we voor iedereen.

De rust biedt Sabrina op dit moment vooral aan door middel van massages. Niet alleen omdat je op die manier rust vindt, maar ook omdat het een statement kan zijn: “Ik ben het waard om in de watten gelegd te worden”.

We (Sabrina & Sander) zijn bezig met het ontwikkelen van een coachingsprogramma die naast de massages nog meer waarde toevoegt. Volg ons om hiervan op de hoogte te blijven.

Facebook

Instagram