Sportmassage

Voor de sportieve dames heeft het als doel prestaties te verbeteren en herstel te bevorderen. Toch ervaren vrouwen die weinig tijd besteden aan sport ook positieve effecten van deze stevige massage. 

Niet alléén voor de sportieve dames onder ons

Niet alleen sporters, maar ook vrouwen die weinig of geen tijd besteden aan sport ervaren positieve effecten van een stevige sportmassage. In de basis is de massage harder en er wordt wat dieper op de spieren ingewerkt. De lichamelijke conditie verbetert en het lichaam herstelt sneller van inspanning. Het doel van de massage houdt nauw verband met het moment van de massage. Is jouw doel om je sportprestatie te verbeteren voordat de inspanning gedaan wordt?  Of is je doel juist om na de inspanning de afvalstoffen sneller af te voeren?

Wanneer is sportmassage goed voor jou?

Als je je sportieve prestaties wilt verbeteren of sneller wilt herstellen, maar ook als je gewoon van een goede stevige massage houdt.

Als je van een stevige massage houdt maar ook op een ontspannen manier wilt genieten, kan ik je een klassieke massage aanraden. Dit is een massagevorm die stevige knedingen afwisselt met ontspannen grepen.


Tarieven Sportmassage:
45 minuten 45 euro
60 minuten 60 euro
80 minuten 75 euro