Massage voor vrouwen

Massage is goed voor je lichaam en het is belangrijk af en toe te ontspannen. Lichamelijke ongemakken ontstaan doordat je je innerlijke mens niet genoeg of de verkeerde aandacht geeft. Door een massage te ondergaan krijgt zowel je lichaam als je geest positieve aandacht. Scroll naar beneden voor de verschillende producten.

Lees meer

 

Klassieke Massage

De klassieke massage wordt ook wel de Zweedse massage genoemd en is waarschijnlijk de meest gebruikte massagevorm. Het is een vrij stevige massage met veel ontspannende elementen...

Lees meer

Sportmassage

Voor de sportieve dames heeft het als doel prestaties te verbeteren en herstel te bevorderen. Toch ervaren vrouwen die weinig tijd besteden aan sport ook positieve effecten van deze stevige massage.

Lees meer

Hoofdpijn­­massage

Twintig procent van de Nederlanders heeft minimaal één keer in de week last van hoofdpijn. Helaas zorgt hoofdpijn ervoor dat veel mensen niet meer optimaal kunnen functioneren in het dagelijks leven. 

Lees meer

Zwangerschaps­massage

Hoe heerlijk is het om even tijd voor jezelf te nemen? Even stil te staan bij al deze veranderingen? Je bewuster te worden van dat wonderlijk leventje dat in jouw buik groeit?

Lees meer

Kindermassage+

Kindermassage+ is er voor kinderen die extra hulp kunnen gebruiken op gebied van voelen. Het is een combinatie van massage, spelvormen en ontspanningsoefeningen.

Lees meer

Ontspannings­­massage

Hierbij komen lichaam en geest tot rust. Deze massage kan een preventieve werking hebben op de algehele gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk. Door de zachte stijl bereik je vaak een diepe rust.

Lees meer

Hotstone Massage

De hotstone massage is boven alles een weldaad om van te genieten. Voor de hotstone massage gebruik ik gladde zwarte basalt stenen. Dit is een hard en ijzerhoudend vulkanisch gesteente dat warmte goed vasthoudt.

Lees meer

AromaTouch™

Dit is geen massage, maar een techniek om je een bijzondere ervaring te geven met maar liefst acht verschillende essentiële oliën. Het geeft een boost aan je weerstand en je voelt je daarna helemaal ontspannen. 

Lees meer

Kindermassage

Kindermassage is er voor kinderen die van aanraking houden of graag eens willen ervaren hoe een professionele massage voelt. Ook leuk als uitje samen met mama!

Lees meer