Massage voor vrouwen

Massage is goed voor je lichaam en het is belangrijk om af en toe ontspannen. Lichamelijke ongemakken ontstaan doordat je je innerlijke mens niet genoeg of de verkeerde aandacht geeft. Door een massage te ondergaan krijgen zowel je lichaam als geest positieve aandacht.

Lees meer

Ontspannings­­massage

Hier komen lichaam en geest tot rust. Een ontspanningsmassage kan een preventieve werking hebben op de algehele gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk. Door de zachte stijl bereik je vaak een diepe rust...

Lees meer

Hoofdpijn­­massage

Twintig procent van de Nederlanders heeft minimaal één keer in de week last van hoofdpijn. Helaas zorgt hoofdpijn er voor dat veel mensen niet meer optimaal kunnen functioneren in het dagelijkse leven. 

Lees meer

Stoel­massage

Bij stoelmassage kan je je kleding gewoon aanhouden en daarom is het erg geschikt voor op kantoor, bij een beurs of op een andere openbare locatie. Zowel mannen als vrouwen kunnen hiervan gebruik maken.

Lees meer

Sportmassage

Voor de sportieve dames heeft het als doel prestaties te verbeteren en het herstel te bevorderen. Toch ervaren vrouwen die weinig tijd besteden aan sport ook positieve effecten van deze stevige massage. 

Lees meer

Hotstone

De hotstone massage is boven alles een weldaad om van te genieten. Voor de hotstone massage gebruik ik gladde zwarte basalt stenen. Dit is een hard en ijzerhoudend vulkanisch gesteente wat warmte goed vasthoudt.

Lees meer

AromaTouch™

Dit is geen massage, maar een techniek om je een bijzondere ervaring te geven met maar liefst acht verschillende essentiële oliën. Het geeft een boost aan je weerstand en je voelt je daarna helemaal ontspannen. 

Lees meer