Massage voor vrouwen

Massage voor vrouwen in Bunschoten Spakenburg, Eemdijk, Nijkerk, Amersfoort en omgeving

Ik ben Sabrina Bon - van Bavel en Uit de Drukte is mijn massagepraktijk speciaal voor vrouwen. Als vrouw is het soms zoeken naar de juiste balans tussen werk, gezin en ontspanning. We waken over veel dingen, maar vergeten daarbij onszelf af en toe. Daarom nodig ik je uit eens een stap naar jezelf te maken. Vind hier een duidelijke uitleg over de verschillende behandelingen. Misschien zit er iets bij wat je op dit moment kan gebruiken!

Waarom Women Only? In mijn massagepraktijk richt ik me specifiek op het behandelen van vrouwen, omdat ik daar de meeste affiniteit mee heb. Ik masseer graag vanuit mijn gevoel en bij een man kan ik daar niet vrij in zijn. Dus vandaar alleen vrouwen.

Ik hoop dat ik je een beeld heb kunnen geven van wie ik ben en waarom ik dit werk op deze manier doe. Vind je de stap te groot om direct een afspraak te maken, dan wil ik je uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking. Je kan me dan op geheel vrijblijvende basis leren kennen en ik zal antwoord geven op al je vragen. Vandaaruit kunnen we zien of ik iets voor je kan betekenen. Bel me gerust of stuur me een e-mail, dan ontmoet ik je graag! 

Sabrina