Kindermassage+

Kindermassage+ is er voor kinderen die meer in balans willen komen.

Als kinderen veel boos, verdrietig of teruggetrokken zijn, zitten ze niet zo lekker in hun vel. Steeds meer kinderen kunnen prikkels niet meer goed reguleren of zijn zelfs hoog sensitief. Kinderen kunnen ook veel in hun hoofd zitten. Het is dus goed om al vroeg te leren om je hoofd met je gevoel te verbinden. Jong geleerd is oud gedaan! Ik heb geleerd als kindermassagecoach hoe ik verschillende tools kan toepassen en het kind kan begeleiden bij spanning en stress. Hierdoor leert een kind om te ontspannen, gevoelens te omarmen en emoties te reguleren. De ouder is hierbij ook een belangrijke spil. Een goede samenwerking is dus belangrijk.

In het behandeltraject kunnen oa de volgende elementen aan bod komen:
ontspanningsoefeningen
kindermassage
visualisaties
helende verhalen
creatieve spelvormen
aromatherapie

We starten met een intake met alleen de ouder(s). Daar bespreken we ook waar jullie naar toe willen. Meestal zijn er daarna 5 sessies nodig met het kind. Een sessie is vaak een combi van oefeningen en massage. Maar het kan ook gebeuren dat we bij een sessie niet toekomen aan massage omdat er wat anders is dat aandacht vraagt. Ik kan ook leuke opdrachten meegeven voor thuis om alleen of samen uit te voeren. Op verzoek kan ik ook lessen kindermassage aan ouders geven.

Weet wel dat ik een coach ben en geen psychotherapeut. Soms kan ik adviseren om (ook) een psycholoog of orthopedagoog te benaderen.

Veel gestelde vragen:
Vanaf welke leeftijd is mijn kind welkom?
Vanaf ongeveer 7 jaar
Mag ik bij mijn kind blijven tijdens een sessie?
Jazeker, tijdens de massage moet de ouder zelfs aanwezig zijn. Bij sommige oefeningen kan het soms goed zijn om eventjes weg te gaan. Dit doen we in overleg.
Ik ben geïnteresseerd in Kindermassage+. Wat moet ik doen?
Je kan online een afspraak inplannen voor Intake Kindermassage+. Ik stuur dan een intakeformulier toe die je online in kunt vullen. Vervolgens kom je langs in mijn praktijk om het intakeformulier samen te bespreken.

Voor vragen of extra informatie kan je me het beste even bellen of mailen.Tarieven Kindermassage+
Intake met ouder 45 minuten: 20 euro
Sessie van 60 minuten: 60 euro
Pakket: intake met 5 sessies van 60 minuten: 290 euro ipv 320 euro