Hotstone

De hotstone massage is boven alles een weldaad om van te genieten

Voor de hotstone massage gebruik ik gladde zwarte basalt stenen. Dit is een hard en ijzerhoudend vulkanisch gesteente wat de warmte goed vast houdt en op een natuurlijke wijze doorgeeft aan het lichaam. De temperatuur van de stenen is tussen de 45 en de 50 graden. Hoe groter de steen is, hoe meer warmte hij draagt. De warmte van de stenen dringt tot 3 a 4 cm in de spieren. Het stimuleert allerlei fysieken processen: zoals de bloed- en lymfecirculatie, orgaanactiviteiten en ontgiftings- en herstelprocessen. Het is geschikt bij spanning en stress, spierklachten, gewrichtsproblemen en slechte doorbloeding.

Wanneer is hotstone goed voor jou?

Als jij veel behoefte hebt aan warmte en een diepe ontspanning is hotstone zeker het proberen waard! Ook als je het lastig vindt om te ontspannen en je over te geven, dan zullen de warme stenen je hierbij helpen. Deze behandeling wordt trouwens ook zeer gewaardeerd door mensen met fibromyalgie, artrose en reuma (als er geen ontsteking is).

Wanneer kan je beter niet voor een hotstone-massage kiezen?

Bij ernstige hart- en vaataandoeningen, huidaandoeningen, infecties en ontstekingen.

Hotstone wordt in de zomer bij hoge temperaturen niet gegeven, Het lichaam moet bij deze massage de opgenomen warmte van de stenen kwijt kunnen. Bij hoge temperaturen krijgt het die kans niet waardoor er negatieve bijwerkingen kunnen optreden.


Tarieven

60 minuten 60 euro 
80 minuten 70 euro

Genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw