• Home
  • Wellness Klooster

Wellness Klooster

De rust, focus en bezinning van een klooster in combinatie met warmte, aandacht en ontspanning. In ons gastenverblijf hebben we een heerlijke sauna, luxe ligbad, buitendouche en natuurlijk mogelijkheid voor een weldadige massage. We hebben een paar prachtige mid-week-arrangementen voor je samengesteld!

Lees meer

Rust & God

Wil je meer van God ervaren in je leven? Wil je (voor het eerst) op zoek naar God? Dan neem je dit arrangement. In dit arrangement wordt je minder begeleid, maar ga je je eigen proces aan. God weet wat je nú nodig hebt! En Hij geeft je ook de antwoorden als je goed luistert.

Lees meer

Waarde & Wellness

Heb je écht even rust nodig? Wil je écht even genieten? En wil je daarnaast ook een groter besef krijgen van de waarde die je hebt? Of heb je altijd een kritisch stemmetje in je hoofd? Dan is waarde & wellness een perfect arrangement voor jou!

Lees meer

Rust & Focus

Je kunt je compleet focussen op een project, bijv. het schrijven van een boek, het voorbereiden van een belangrijke presentatie en iets waar je op kantoor maar niet de rust voor kan vinden. Ter ontspanning kun je tussendoor genieten van de wellnessmogelijkheden.

Lees meer

Rust & Bestemming

Is het voor jou de tijd om te ontdekken waar je heen wilt met met alle ideeën die je hebt? Of sta je op een kruispunt en weet je niet welke richting jou het gelukkigst maakt? Dan is Rust & Bestemming het perfecte arrangement voor jou!

Lees meer